Ιντερνετικό μάρκετινγκ περιεχομένου

Cybert Advertisemet Team

Cybert Advertisemet Team

ΑΠΑΚΗΣ Ξενοφών

Αναλυτής ΠρογραμματιστήςScroll Down
Ιντερνετικό μάρκετινγκ περιεχομένου


Ιντερνετικό μάρκετινγκ περιεχομένου

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Έμπνευσε τους πελάτες σου με σχετικό περιεχόμενο.

Όταν οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται από το περιεχόμενο του ιστολογίου σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επικοινωνήσουν μαζί σου. Το περιεχόμενό δημιουργεί  περισσότερους πελάτες επειδή  αποδεικνύεις  την εμπειρία σου.

Συχνά, ένα περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που αποδεικνύεται εκπαιδευτικό, εμπνευσμένο και ενημερωτικό, μοιράζεται στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. Αξιοποιώντας αυτή την κοινωνική τάση, η επιχείρησή σου  μπορεί να αυξήσει την εμβέλειά της και την παρουσία της στο διαδίκτυο.

Η δημοσίευση υψηλής ποιότητας περιεχομένου σε τακτική βάση επιτρέπει στην επιχείρησή σου να εδραιωθεί ως ηγέτης σκέψης στο τομεα σου. Αυτό ενισχύει το εμπορικό σήμα της εταιρείας σου (branding) και δημιουργεί ενδιαφέρον για την  δραστηριότητα της.

Οι αναρτήσεις ιστολογίου που προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες συνδέουν τους πελάτες με την επιχείρησή σου μακροπρόθεσμα. Με συχνή και συνεπή προσφορά πολύτιμου περιεχομένου, το ιστολόγιό σου  θα δημιουργήσει ενδιαφέρον και θα προσελκύσει τους χρήστες να επιστρέψουν.
Αξιοπιστία: Δείξτε την αξιοπιστία του ιστότοπού σου χρησιμοποιώντας πρωτότυπες έρευνες, αναφορές, συνδέσμους, κριτικές και μαρτυρίες. Μια βιογραφία συγγραφέων ή μαρτυρίες από πραγματικούς πελάτες μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της αξιοπιστίας και της φήμης του ιστότοπού σου.

Μάθε περισσότερα


Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την προβολή του ιστότοπού σου στο διαδίκτυο. Συχνά μιλάμε για περιεχόμενο, συνδέσμους και άλλα βελτιωτικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να έχουμε αποτελέσματα. Ένας τομέας που συχνά παραβλέπουμε είναι η δομή του ιστότοπου. Το χτίσιμο ενός καλά οργανωμένου ιστότοπου δεν θα βοηθήσει μόνο τους χρήστες σας να βρουν αυτό που ψάχνουν πιο γρήγορα, αλλά θα βοηθήσει επίσης τους ανιχνευτές να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο και τον σκοπό του ιστότοπού σου.

Μάθε περισσότερα

_
-