Η Google προειδοποιεί για την κατάχρηση συνδέσμων


Η Google προειδοποιεί για την κατάχρηση συνδέσμων

Η Google προειδοποιεί για την κατάχρηση συνδέσμων σε κοινοπραξίες και σε μεγάλες εκστρατείες άρθρων

Η Google ανακοινώσε μια  προειδοποίηση για όσους διανέμουν ή δημοσιεύουν περιεχόμενο μέσω syndication ή άλλων μεγάλων μέσων: Παρακολουθήστε τους συνδέσμους σας.

Η ανάρτηση της Google υπενθυμίζει σε εκείνους που παράγουν περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε πολλά μέρη και που, χωρίς προσοχή, ενδέχεται να παραβιάζουν τους κανόνες της Google κατά τα συστήματα σύνδεσης.

Η Google λέει ότι δεν είναι γενικά αντίθετη με τη διανομή του άρθρων. Αλλά αν μια τέτοια διανομή γίνεται κυρίως για να κερδίσετε συνδέσμους, τότε υπάρχει ένα πρόβλημα.

Η Google δεν αποθαρρύνει αυτούς τους τύπους άρθρων στις περιπτώσεις που ενημερώνουν τους χρήστες, εκπαιδεύουν το κοινό άλλου ιστότοπου ή φέρνουν επίγνωση της υπόθεσης ή της εταιρείας σας. Ωστόσο, αυτό που παραβιάζει τις κατευθυντήριες γραμμές της Google σχετικά με τα σχέδια συνδέσεων είναι όταν η κύρια πρόθεση είναι να δημιουργήσετε συνδέσεις σε μεγάλη κλίμακα συνδεσεις προς στον ιστότοπο του δημιουργού ...

Για τους ιστοτόπους που δημιουργούν άρθρα που δημιουργούνται για συνδέσμους, η Google αναλαμβάνει δράση σε αυτή τη συμπεριφορά, επειδή είναι κακό για το Web ως σύνολο.

Όσοι προωθούν τέτοιου είδους περιεχόμενο θέλουν συνδέσμους, επειδή οι σύνδεσμοι - ειδικά από αξιόπιστους εκδότες - είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους με τους οποίους το περιεχόμενο μπορεί να κατατάσσεται καλύτερα στο Google.
Θέλεις να ακολουθεί τις οδηγίες της Google (ή ίσως να μην ενδιαφέρεται) και να δημιουργήσετε τέλειους συνδέσμους. Θέλεις το έργο της να σας δώσει περισσότερη επισκεψιμότητα και καλύτερη κατάταξη. Μπορεί να είσαι εντάξει με ορισμένες επικίνδυνες τακτικές, ή μπορεί να οικοδομήσετε συνδέσεις μόνο επειδή οι ανταγωνιστές σας είναι το κάνουν. Μπορεί να νομίζεις ότι Θέλεις πολλά πράγματα, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι η διαφάνεια.

Μάθε περισσότερα


Το Domain Authority (DA) είναι ένα σκορ που αναπτύχθηκε από το Moz που προβλέπει πόσο καλά θα τοποθετηθεί ένας ιστότοπος στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP). Οι βαθμολογίες της Αρχής Τομέα κυμαίνονται από 1 έως 100, με υψηλότερες βαθμολογίες που αντιστοιχούν σε μεγαλύτερη ικανότητα κατάταξης.

Μάθε περισσότερα


Η Google εγκαινίασε την Ενημέρωση Penguin τον Απρίλιο του 2012 για να εντοπίσει καλύτερα ιστότοπους που θεωρούνται ανεπιθύμει για τα αποτελέσματα αναζήτησης, ιδίως όσοι το κάνουν με την αγορά συνδέσμων ή την απόκτηση συνδέσμων μέσω δικτύων συνδέσμων που αποσκοπούν κυρίως στην ενίσχυση της κατάταξης της Google.

Μάθε περισσότερα

_
-