Επαυξημένη πραγματικότητα στις διαφημίσεις του Facebook!Σύμφωνα με ανακοίνωση του Facebook, δοκιμάζονται οι διαφημίσεις επαυξημένης πραγματικότητας στο News Feed του. Οι συγκεκριμένες διαφημίσεις θα επιτρέπουν στο χρήστη να αλληλεπιδρά εικονικά με διάφορα προϊόντα και να τα... δοκιμάζει και να τα δει πάνω του φορεμένα. Για πραράδειγμα ένα καπέλο!

Σύμφωνα με το Facebook, εταιρείες όπως η Sephora, η Bobbi Brown, η Pottery Barn, η Wayfair κ.ά. θα αρχίσουν να δοκιμάζουν το νέο αυτό concept διαφημίσεων μέσα στο καλοκαίρι. 

To Reuters σημειώνει πως η εταιρεία έχει ήδη δοκιμάσει διαφημίσεις AR στην εφαρμογή Messenger της και αναφέρει πως εταιρείες που συμμετείχαν, περιλαμβανομένων των Asus και Nike, διαπίστωσαν μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους χρήστες που τις έβλεπαν.

Τέλος το Facebook ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει ειδικά κιτ δημιουργίας βίντεο, τα οποία θα καθιστούν ευκολότερη για τους διαφημιστές τη δημιουργία mobile-first διαφημιστικών βίντεο. «Βλέπουμε το βίντεο ως το καλύτερο μέσο για να ανακαλύπτει κανείς νέα προϊόντα» εξήγησε.

 

Πηγη http://www.nooz.gr/tech/1503010/epayximeni-pragmatikotita-stis-diafimiseis-toy-facebook-


How to visit us
Contact details