κατασκευη eshop

Cybert Advertisemet Team

Cybert Advertisemet Team

ΑΠΑΚΗΣ Ξενοφών

Αναλυτής ΠρογραμματιστήςScroll Down
Κάθετες λύσεις

 • Λογισμικό εμπορικής διαχείρισης Online
 • Κατασκευή eShop
 • Κατασκευή ιστοσελίδων - Responsive, mobile friendly Web Design
 • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης S.E.O.
 • Μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεων (Local S.E.O.)
 • Μάρκετινγκ περιεχομένου
 • Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων (Social Media)
 • Διαχείριση Google Ads
 • Λογισμικό κατά παραγγελία
x_002_lcd_img


Internet Marketing

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
 
Οι ιστοσελίδες των πελατών μας σχεδιάζονται με εμπειρία  είκοσι ετών στο Internet Marketing και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες branding  και αποτελέσματα.
 
Ζητούμενο δεν είναι μόνο δημιουργήσουμε απλά μια όμορφη ιστοσελίδα, άλλα ένα σύστημα που να παράγει αποτελέσματα για την επιχείρηση σου.
 
Ο πρωταρχικός στόχος της κατασκευής της ιστοσελίδας σου  πρέπει να είναι η προσέλκυση εξειδικευμένων πελατών στην περιοχή σου  και η παρακίνηση τους να προγραμματίσουν μια συναλλαγή  ή να ρωτήσουν για τις υπηρεσίες σου.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ δεν είναι μόνο περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σου, είναι περισσότεροι άνθρωποι που συνδέονται με την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο και τελικά δημιουργούν περισσότερες πωλήσεις .


Μάθε περισσότερα

x_001_laptop_img
Cyber Advertisement Team

Κατασκευή & διαχείριση ιστοσελίδων


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας είναι εξειδικευμένες για κάθε μεμονωμένη επιχείρηση. Εστιάζουμε στη δημιουργία μιας δικτυακής λύσης που μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα.

Όταν λέμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ εννοούμε έναν ιστότοπο ο οποίος θα έχει καλές οργανικές κατατάξεις, θα είναι λειτουργικός και φιλικός προς το χρήστη ένας ιστότοπος που οδηγεί στην απόκτηση νέων πελατών.

Τι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ είναι μια γενική ιστοσελίδα, που ταιριάζει σε όλες τις επιχειρήσεις, "ακούρδιστες" ιστοσελίδες που δεν "βγαίνουν" στο Google και κακό σχεδιασμό.

Μάθε περισσότεραThe Power S.E.O. C.M.S.

Μια πλατφόρμα CMS (πλατφόρμα συστήματος διαχείρισης περιεχομένου) είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα περιεχόμενο και να δημιουργείτε έναν ιστότοπο.

Κανονικά, οι ιστοσελίδες είναι γραμμένες σε γλώσσες προγραμματισμού HTML, JavaScript και CSS.

Εάν δημιουργούσατε έναν ιστότοπο χωρίς πλατφόρμα CMS, τότε θα πρέπει να μάθετε αυτές τις γλώσσες και να γράφετε πολύ κώδικα.

Οι πλατφόρμες CMS επιλύουν αυτό το πρόβλημα επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έναν ιστοχώρο χωρίς να γράψετε κώδικα ή μάθετε προγραμματισμό.

Εκτός αν, φυσικά, ψάχνετε για ένα φιλικό για προγραμματιστές CMS που σημαίνει ότι ήδη ξέρετε πώς να γράφετε κώδικα.

 

Cybert Advertisemet Team

Συμβατό με όλα τα Templates – Ιδανικό για Web Designers

Συνεργάζεται με το Web Trader, λογισμικό εμπορικής διαχείρισης Online

Απλό στην χρήση, μειώνει τα κόστη του on page S.E.O.

Php + MySql + Json + jQuery + CSSΜάθε περισσότερα

x_001_laptop_img
Cyber Advertisement Team

Responsive (mobile friendly) Web Design


Ο mobile friendly σχεδιασμός ιστοσελίδων επιτρέπει τη μεταβολή της διάταξης ενός ισοτόπου καθώς το μέγεθος της οθόνης χρησιμοποιείται για την προβολή αυτού του ισοτόπου.

Μια ευρεία οθόνη μπορεί να λάβει ένα σχέδιο τοποθεσίας με πολλαπλές στήλες περιεχομένου, ενώ μια μικρή οθόνη μπορεί να έχει το ίδιο περιεχόμενο που παρουσιάζεται σε μία στήλη με κείμενο και συνδέσμους κατάλληλα μεγέθους για ανάγνωση και χρήση σε αυτή τη μικρότερη οθόνη.
Γιατί λοιπόν το Responsive  web design είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που μπορείτε να προσθέσετε στον ισότοπο σας; Εδώ είναι 4 βασικοί λόγοι:Μάθε περισσότεραΒελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης S.E.O.

Το Google θέλει να παρουσιάσει ενδιαφέροντες και έγκυρες ιστοσελίδες  στα αποτελέσματα αναζήτησης. Είναι τόσο απλό!

Το Google  προωθεί τις σελίδες με κύρος στην κορυφή της κατάταξης.  Αυτό συνεπάγεται τη συγγραφή περιεχομένου που οι χρήστες θεωρούν χρήσιμο επειδή το χρήσιμο περιεχόμενο μοιράζεται σε ιστολόγια, τροφοδοσίες twitter κλπ. Με την πάροδο του χρόνου η Google λαμβάνει αυτά τα σήματα κύρους. Αυτός ο ενάρετος κύκλος δημιουργεί ισχυρές και βιώσιμες κατατάξεις στα αποτελέσματα  του Google .

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή (SEO) Search Engine Optimization  είναι η δραστηριότητα της διασφάλισης ότι ένας ιστότοπος διαθέτει ό,τι χρειάζεται προκειμένου  να βρεθεί στις μηχανές αναζήτησης για λέξεις και φράσεις σχετικές με το τι προσφέρει ο ιστότοπος. Από πολλές απόψεις είναι απλώς ποιοτικός έλεγχος για ιστότοπους. Τούτου λεχθέντος, αν υπήρχε ποτέ ένας κλάδος που δεν ήταν κατανοητός από τους μη μυημένους, αυτός είναι  το SEO.

Ρώτησε μερικές εταιρείες SEO σχετικά και θα προσπαθήσουν και να σε θαμπώσουν  με την επιστήμη και να σε μπερδέψουν  στο ότι είναι μια "μαύρη τέχνη".
Πες σε μερικές εταιρείες τι είναι το SEO και δύο ώρες αργότερα δεν θα είναι κανείς σοφότερος.

Προτιμάω  οι  πελάτες μου όχι μόνο να γνωρίζουν τι κάνουμε γι 'αυτούς, αλλά και γιατί!

Cybert Advertisemet TeamΗ βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή (SEO) Search Engine Optimization είναι η δραστηριότητα της διασφάλισης ότι ένας ιστότοπος διαθέτει ότι χρειάζεται προκειμένου να βρεθεί στις μηχανές αναζήτησης για λέξεις και φράσεις σχετικές με το τι προσφέρει ο ιστότοπος.

Από πολλές απόψεις είναι απλώς, ποιοτικός έλεγχος για ισότοπους.Όταν οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται από το περιεχόμενο του ιστολογίου σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επικοινωνήσουν μαζί σου.


Το περιεχόμενό δημιουργεί περισσότερους πελάτες επειδή αποδεικνύεις την εμπειρία σου.


Η δημοσίευση υψηλής ποιότητας περιεχομένου σε τακτική βάση επιτρέπει στην επιχείρησή σου να εδραιωθεί ως ηγέτης σκέψης στο τομεα σου. Αυτό ενισχύει το εμπορικό σήμα της εταιρείας σου (branding) και δημιουργεί ενδιαφέρον για την δραστηριότητα της.
Μάθε περισσότερα

x_001_laptop_img
Cyber Advertisement Team

Μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεων (Local S.E.O.)


Οι τοπικοί πελάτες βασίζονται στο Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σου.

Ναι, ορισμένοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τυπωμένα τηλεφωνικά βιβλία, αλλά όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες για τις τοπικές επιχειρήσεις. Ακολουθούν μερικά στατιστικά στοιχεία:

 • Το 96% των ιδιοκτητών προσωπικών υπολογιστών διεξάγει τοπικές έρευνες.
 • Το 46% όλων των αναζητήσεων Google είναι τοπικές.
 • Το 64% των τοπικών πελατών χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης και καταλόγους ως τον κύριο τρόπο για να βρουν τοπικές επιχειρήσεις.
 • Ένα επιβλητικό 78% των τοπικών αναζητήσεων μέσω κινητών συσκευών οδηγεί σε αγορά εκτός σύνδεσης (επίσκεψη στο κατάστημα).


 • Σήμερα οι άνθρωποι εξαρτώνται από το Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες για όλα τα είδη προϊόντων και υπηρεσιών.

  Εάν η επιχείρησή σου δεν βρίσκεται στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, χάνεις νέους πελάτες.

  Η εφαρμογή μιας ποικιλίας τοπικών στρατηγικών SEO για την επιχείρησή σου μπορεί να σε βοηθήσει να εμφανιστείς στο χάρτη του διαδικτύου και τους μελλοντικούς σου πελάτες να σε βρουν!

  Μάθε περισσότερα

  _


  Το φθηνό κοστίζει ακριβότερα

  Όπως έχεις αντιληφτεί το θέμα κατασκευή ιστοσελίδας, είναι αρκετά σύνθετο, απαιτεί συνεχή παρακολούθηση και στοχευόμενες δράσεις προκειμένου να κράτα τον δικτυακό σου τόπο ενήμερο και εφήμερο.

  Η γοητεία του σχεδιασμού και η ανάμιξη σου με τεχνολογίες αιχμής, συχνά καταλήγει σε απογοήτευση, όταν από το project απουσιάζει η φροντίδα του εξειδικευμένου συμβούλου - τεχνίτη.

  Στην Cyber Advertisement Team, συναντάμε συχνά τέτοιες περιπτώσεις, όπου πολύτιμος χρόνος και αρκετό χρήμα έχει χαθεί είτε λόγο υπερεκτιμήσεως των δυνατοτήτων του ιδιόκτητη της ιστοσελίδας, είτε επειδή ο τελευταίος επέλεξε να αγοράσει υπηρεσίες με γνώμονα το ποιο φθηνό και όχι το ποιο συμφέρον.

  Μαζί μπορούμε να πετυχούμε κέρδη από το internet, χρησιμοποιώντας όλα αυτά τα εργαλεία που σήμερα η τεχνολογία προσφέρει, επενδύοντας με γνώμονα τα αιτήματα του κλάδου σου και τους διαθέσιμους πόρους σου.
  Η εξέλιξη δεν περιμένει κανέναν, κάλεσε τώρα 6933 77 96 505

  xx
  Αρχικά, γιατί να δημιουργήσω eshop; Ο λόγος που οι περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται στη δημιουργία ενός eshop είναι η μείωση των πάγιων και λειτουργικών εξόδων (εγκαταστάσεις, ενοίκια, εξοπλισμός, προσωπικό), το τεράστιο online καταναλωτικό κοινό και οι πολλαπλές δυνατότητες online προώθησης και διαφήμισης του eshop, με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα (φυλλάδια, αφίσες, διαφημίσεις σε τηλεόραση/ραδιόφωνο κ.ο.κ.) Κατασκευή eshop και χαρακτηριστικά: Δείτε το υπερσύγχρονο διαχειριστικό μας - Κατασκευή eshop Κατηγοριοποίηση προϊόντων σε απεριόριστα επίπεδα κατηγοριών και υποκατηγοριών. κατασκευή eshop κόστος Tι χρειάζεται να γνωρίζω πριν διαλέξω CMS κατά τη δημιουργία eshop; Για μπορέσετε να είστε σε θέση να απαντήσετε στο παραπάνω ερώτημα θα πρέπει να αναλογιστείτε τα εξής: Πόσα προϊόντα θα πουλάτε μέσω του eshop σας; Τα πιο διαδομένα CMS λειτουργούν αποτελεσματικά για eshop με λιγότερο από 5.000 προϊόντα. Επιπλέον βασικές ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσετε πριν τη δημιουργία eshop είναι: Το σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών σας, χρειάζεται να συνδεθεί με οποιοδήποτε άλλο σύστημα (για παράδειγμα, κατασκευή eshop με σύνδεση ERP για διασύνδεση με offline κατάστημα και αποθήκη); Είναι απαραίτητο να έχετε τη δυνατότητα διαχείρισης του αποθέματος μέσα από την ιστοσελίδα; Θα έχει τη δυνατότητα το e-shop να εκδίδει τιμολόγια ή θα γίνεται offline; Έχουμε παρατηρήσει ότι η αυτοματοποίηση των λογιστικών διαδικασιών θα σας λύσει τα χέρια ενώ, ταυτόχρονα, θα μπορείτε να διατηρείτε εύκολα τον έλεγχο των λογιστικών σας δεδομένων. Άνετα και χωρίς κόπο μπορείτε να έχετε το δικό σας eshop υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για κατασκευή eshop και να ξεκινήσετε άμεσα τις online πωλήσεις των προϊόντων σας. Η παράδοση ενός τέτοιου προϊόντος επιτυγχάνεται με: ένα link από το οποίο θα πραγματοποιείται απευθείας το download του προϊόντος θα παραπέμπει σε μια σελίδα στο προφίλ του με δυνατότητα download έκδοση μοναδικού σειριακού αριθμού για κάθε αγορά Τιμολόγια, παραστατικά και άλλες λειτουργίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν τη δημιουργία eshop Ως ιδιοκτήτης eshop, θα χρειαστεί να παρακολουθείτε, να επεξεργάζεστε και να επισημαίνετε ως απεσταλμένες τις παραγγελίες που λαμβάνετε. Κατασκευή eshop Δημιουργήστε το eshop της επιχείρησης σας και κάντε πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο. Κατασκευή eshop όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε για το τι χρειάζεται πραγματικά μία επαγγελματική δημιουργία eshop. Τι χρειάζεται να προσέξετε πριν την δημιουργία eshop; δημιουργία eshop τι χρειάζεται για να ξεκινήσω Βήμα Πρώτο: Θέστε ξεκάθαρους στόχους για την χρήση του. Ποιες επιλογές έχει ο χρήστης κατά την αγορά; τι επιλογές υπάρχουν για την αγορά σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Όγκος Προϊόντων Αφού καθορίσετε το είδος των προϊόντων ή των υπηρεσιών που θα πουλάτε μέσω του eshop σας, θα πρέπει να απαντήσετε στο επόμενο σημαντικό ερώτημα: Το e-shop σας θα απευθύνεται στη πώληση ενός μοναδικού προϊόντος (π.χ. Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι μέθοδοι πληρωμής για το eshop σας; Μέθοδος πληρωμής σε ηλεκτρονικό κατάστημα Βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη συναλλαγή σε ένα e-shop αποτελεί η εμπιστοσύνη του χρήστη για το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις μεθόδους πληρωμής που υποστηρίζει. Πώς θα βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει για τη δημιουργία eshop Δημιουργία Eshop τι χρειάζεται για την ιδανική λύση που σας ταιριάζει Έχοντας εξετάσει όλα τα παραπάνω ερωτήματα, θα είστε σε θέση να ετοιμάσετε μια λύση που θα ταιριάζει πλήρως στις ανάγκες σας, είτε αυτό σημαίνει ότι θα αναπτύξετε μια custom εφαρμογή ή θα πληρώνετε το eshop με τον μήνα (Ενοικίαση eshop – Shopify) ή θα επιλέξετε την κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress ως έτοιμη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου. Τι χρειάζεται να γνωρίζω πριν επενδύσω στη δημιουργία νέου eshop; Προτού ξεκινήσετε τη δημιουργία eshop είτε μέσω custom κώδικα, είτε χρησιμοποιώντας κάποια πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, θα πρέπει να είστε σε θέση να απαντήσετε στα εξής: Τι πουλάτε; Τι επιλογές θα έχει ο χρήστης κατά την αγορά; Με ποιον τρόπο θα πραγματοποιούνται οι πληρωμές; Ποιος ο μηχανισμός παράδοσης των προϊόντων; Τιμολόγια, παραστατικά και άλλες λειτουργίες; Παρακάτω θα εξετάσουμε και θα απαντήσουμε τα ερωτήματα που μόλις θέσαμε. Κατασκευή eshop με σύστημα παγκοσμίως αναγνωρισμένο, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, όπου οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μπορείτε να το πάτε σε οποιαδήποτε εταιρία μιας και γνωρίζουν να το δουλεύουν οι πάντες (OpenCart) Κατασκευή eshop με σύστημα όπου μπορεί να δεχτεί πάνω από 13.000 εξωτερικά extentions έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει κάθε πιθανή μελλοντική ανάγκη σας! 2η Λύση: Η επιλογή ενός έτοιμου πακέτου eshop Μια εναλλακτική λύση είναι τα έτοιμα πακέτα δημιουργίας eshop, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να στηθεί ένα site, αλλά και ένα περιβάλλον εύκολης διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος.