Η Google δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε κτιτικές απο τρίτουςΊσως έχετε δει όλους τους ιστότοπους που προβάλλουν τις κριτικές που τους άφησαν οι πελάτες τους για τα Yelp, τους Χάρτες Google και άλλους ιστότοπους τρίτων. Σύμφωνα με τον John Mueller, αναλυτή τάσεων για webmasters της Google, είναι απολύτως εντάξει με τις οδηγίες των webmasters της Google να προβούν σε μερικές από αυτές τις κριτικές και να τις επισημάνουν στον ιστότοπο της εταιρείας σας. Το μόνο πράγμα που σας προειδοποιεί να μην κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε αναθεωρημένα δομημένα δεδομένα σχετικά με αυτές τις αναθεωρήσεις στον ιστότοπό σας.

Ο John εγγραψε: “Από την άποψη της Google SEO, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με αυτό", δηλ. Χρησιμοποιώντας αυτές τις κριτικές στον ιστότοπό σας. Αλλά είπε ότι πιθανότατα δεν θα ταξινομήσετε καλύτερα ή χειρότερα επειδή το κάνατε. Η Google θα εξετάσει κατά κύριο λόγο το μοναδικό περιεχόμενο της σελίδας, σε αντίθεση με τις αντιγραφείσες κριτικές.

 

Επιπλέον, ο John εξήγησε ότι είναι αντίθετο με τις οδηγίες τους να επισημάνουν κριτικές από ιστότοπους τρίτων στον ιστότοπό σας. Η Google δήλωσε ότι η σήμανση είναι αποκλειστική για κριτικές που "παράγονται απευθείας από τον ιστότοπό σας" και δεν αντιγράφονται από ιστότοπους όπως το Yelp, τους Χάρτες Google και άλλους - ακόμα και αν πρόκειται για την εταιρεία σας.

 

Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε στο δικό σας site κριτικές που είστε περήφανοι που αφήνονται από τους πελάτες σε Yelp, τους Χάρτες Google ή άλλους δικτυακούς τόπους αναθεώρησης. Εάν παράγετε εφαρμογές, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τις κριτικές iTunes και Android. Εάν έχετε καλές μαρτυρίες πελατών, χρησιμοποιήστε αυτές επίσης.

 


How to visit us
Contact details