Η Google μετονομάζει το AdWords σε Google AdsΤο νέο branding της Google για την πλατφόρμα διαφημίσεών της αρχίζει να κυκλοφορεί
 
Από την Τρίτη 24.07.2018 , οι διαχειριστές αναζήτησης πληρωμένων χαιρέτησαν το νέο branding της Google για την πλατφόρμα διαφημίσεων, γνωστή ως AdWords από το ντεμπούτο της το 2000.
 
Το νέο λογότυπο διαφημίσεων Google εμφανίζεται στην κορυφή της διεπαφής ιστού της πλατφόρμας στην αρχική σελίδα καλωσορίσματος και ο λογαριασμός Twitter του Google AdWords έχει αντικατασταθεί από έναν λογαριασμό διαφημίσεων Google.
 
Η νέα επωνυμία ξεκινάει μόνο από το UI του ιστού. Προς το παρόν, οι χρήστες εξακολουθούν να βλέπουν το εμπορικό σήμα του AdWords μόλις κάνουν κλικ στο σύνδεσμο "Σύνδεση". Ορισμένα βοηθητικά προϊόντα δεν έχουν ακόμη μεταβαίνουν στη νέα επωνυμία, το εργαλείο επιφάνειας εργασίας του AdWords Editor και την εφαρμογή AdWords μεταξύ τους.
 
Η νέα μάρκα ανακοινώθηκε ως μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της Google για απλοποίηση των διαφημιστικών της προσφορών. Το AdWords ξεκίνησε ως πλατφόρμα για την προβολή διαφημίσεων με κείμενο στην Αναζήτηση Google. Από τότε έχει εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνει διαφημίσεις σε όλη την Αναζήτηση. Το Δίκτυο εμφάνισης Google, το οποίο περιλαμβάνει εφαρμογές και ιστότοπους. Gmail. και το YouTube. Η νέα μάρκα διαφημίσεων Google αντανακλά την ευρύτερη προσφορά.

How to visit us
Contact details