Η Google προειδοποιεί για την κατάχρηση συνδέσμωνΗ Google προειδοποιεί για την κατάχρηση συνδέσμων σε κοινοπραξίες και σε μεγάλες εκστρατείες άρθρων

 

Η Google ανακοινώσε μια  προειδοποίηση για όσους διανέμουν ή δημοσιεύουν περιεχόμενο μέσω syndication ή άλλων μεγάλων μέσων: Παρακολουθήστε τους συνδέσμους σας.

Η ανάρτηση της Google υπενθυμίζει σε εκείνους που παράγουν περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε πολλά μέρη και που, χωρίς προσοχή, ενδέχεται να παραβιάζουν τους κανόνες της Google κατά τα συστήματα σύνδεσης.

Η Google λέει ότι δεν είναι γενικά αντίθετη με τη διανομή του άρθρων. Αλλά αν μια τέτοια διανομή γίνεται κυρίως για να κερδίσετε συνδέσμους, τότε υπάρχει ένα πρόβλημα.

Η Google δεν αποθαρρύνει αυτούς τους τύπους άρθρων στις περιπτώσεις που ενημερώνουν τους χρήστες, εκπαιδεύουν το κοινό άλλου ιστότοπου ή φέρνουν επίγνωση της υπόθεσης ή της εταιρείας σας. Ωστόσο, αυτό που παραβιάζει τις κατευθυντήριες γραμμές της Google σχετικά με τα σχέδια συνδέσεων είναι όταν η κύρια πρόθεση είναι να δημιουργήσετε συνδέσεις σε μεγάλη κλίμακα συνδεσεις προς στον ιστότοπο του δημιουργού ...

Για τους ιστοτόπους που δημιουργούν άρθρα που δημιουργούνται για συνδέσμους, η Google αναλαμβάνει δράση σε αυτή τη συμπεριφορά, επειδή είναι κακό για το Web ως σύνολο.

Όσοι προωθούν τέτοιου είδους περιεχόμενο θέλουν συνδέσμους, επειδή οι σύνδεσμοι - ειδικά από αξιόπιστους εκδότες - είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους με τους οποίους το περιεχόμενο μπορεί να κατατάσσεται καλύτερα στο Google.


How to visit us
Contact details