Ποιος είναι ο FredΤο τελευταίο από τα επιβεβαιωμένα update (8/3/2017) της Google, ο Fred πήρε το όνομά του από τον Gary Illyes της Google, ο οποίος πρότεινε αστεία ότι όλες οι ενημερώσεις θα ονομαστούν "Fred".

Η Google επιβεβαίωσε ότι έγινε η ενημέρωση, αλλά αρνήθηκε να συζητήσει τις ιδιαιτερότητες της, λέγοντας απλά ότι οι ιστότοποι που στοχεύουν στο Fred είναι αυτοί που παραβιάζουν τις οδηγίες των webmaster της Google. Ωστόσο, οι μελέτες των επηρεαζόμενων ιστότοπων δείχνουν ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τοποθεσίες περιεχομένου (κυρίως blogs) με άρθρα χαμηλής ποιότητας για μια ευρεία ποικιλία θεμάτων που φαίνεται να δημιουργούνται κυρίως με σκοπό τη δημιουργία διαφημιστικών εσόδων ή εσόδων affiliate.

Επίσης μια μεγάλη ενημέρωση Google ποιότητας περιεχόμενο έγινε στις 7 Φεβρουαρίου που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Όπως περιμένουμε, η Google είναι πολύ απίθανο να επιβεβαιώσει τις ενημερώσεις αλγορίθμων αυτές τις μέρες - αλλά αυτό δεν μας εμποδίσει να αναφέρουμε μεγάλες μετατοπίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πολλά από τα αυτοματοποιημένα εργαλεία εντοπισμού εμφανίζουν επί του παρόντος σημαντική μεταβλητότητα και διακυμάνσεις, γεγονός που αποτελεί δείκτη ενημέρωσης. Επιπλέον, με όλη την κουβέντα της βιομηχανίας και με τους διαχειριστές ιστού να διαμαρτύρονται για την μείωση στην κατάταξη, είναι πιθανό να υπήρχε μια ενημέρωση Google.


How to visit us
Contact details