Μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεωνΤο Μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεων, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την εμπορική προώθηση της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο. Βοηθά τις επιχειρήσεις να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους τοπικούς πελάτες, όταν αυτοί αναζητούν μια τοπική επιχείρηση.

Το τοπικό SEO χρησιμοποιεί μια ποικιλία στρατηγικών - η ταξινόμηση του ιστότοπού σου σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, καταλόγους επιχειρήσεων, καταχώριση Google My Business, σελίδα Bing Places for Business, εξειδικευμένο τοπικό και άλλες στρατηγικές. Χιλίαδες πελάτες χρησιμοποιούν την τοπική αναζήτηση κάθε μέρα για να βρουν τις καλύτερες τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή τους. Μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να βρεθείς από αυτούς τους δυνητικούς πελάτες μέσω του τοπικού SEO.

Οι τοπικοί πελάτες στρέφονται στο Διαδίκτυο για να βρουν τοπικές επιχειρήσεις - στους επιτραπέζιους υπολογιστές και τις κινητές συσκευές

 

Μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεων

 

Ναι, ορισμένοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τυπωμένα τηλεφωνικά βιβλία, αλλά όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες για τις τοπικές επιχειρήσεις. Ακολουθούν μερικά στατιστικά στοιχεία:

 

Το 96% των ιδιοκτητών προσωπικών υπολογιστών διεξάγει τοπικές έρευνες

Το 46% όλων των αναζητήσεων Google είναι τοπικές

Το 64% των τοπικών πελατών χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης και καταλόγους ως τον κύριο τρόπο για να βρουν τοπικές επιχειρήσεις

Το 50% των τοπικών ερευνητών κινητής τηλεφωνίας αναζητούν επιχειρηματικές πληροφορίες (όπως τη διεύθυνση ή τον αριθμό τηλεφώνου μιας επιχείρησης)

Ένα επιβλητικό 78% των τοπικών αναζητήσεων κινητής τηλεφωνίας οδηγεί σε αγορά εκτός σύνδεσης

 

Το τοπικό μάρκετινγκ αναζήτησης είναι πολύ στοχευόμενο.
 

Μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεωνΟ κορυφαίος λόγος για τοπική αναζήτηση είναι να βρείς μια συγκεκριμένη επιχείρηση. Ο δεύτερος συνηθέστερος λόγος είναι να βρείς ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Πολλοί ντόπιοι ερευνητές ψάχνουν για ένα συγκεκριμένο όνομα επιχείρησης, αλλά πολλοί που ψάχνουν δεν έχουν συγκεκριμένη επιχείρηση κατά νου όταν αρχίζουν το κυνήγι τους. Χρησιμοποιώντας τοπικές τακτικές αναζήτησης, μπορείς να τοποθετήσεις καλύτερα την επιχείρησή σου και να προωθήσεις τι πρέπει να προσφέρεις στους τοπικούς πελάτες όταν αναζητούν τον τύπο της επιχείρησής σου. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να συνδεθείς με έναν πιθανό πελάτη από όταν πραγματικά σε χρειάζεται.

Τα υψηλότερα επίπεδα όλων των τοπικών καναλιών διαφήμισης

Το τοπικό μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεων έχει υψηλότερο ρυθμό πωλήσεων από άλλες παραδοσιακές επιλογές διαφήμισης - έως και 50% μετατροπή. Αυτό σημαίνει ότι με την εμφάνιση της επιχείρησης στις τοπικές αναζητήσεις, θα μετατρέψεις έναν από  δύο ερευνητές σε πραγματικό πελάτη.

Μεγάλη απόδοση της επένδυσης

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή διαφήμιση (π.χ. τοπικές εφημερίδες, φυλλάδια, διαφημιστικά μηνύματα κ.λπ.), με την Local SEO υπάρχει ελάχιστη σπατάλη. Φτάνεις στους δυνητικούς πελάτες σου όταν σε χρειάζονται - όχι όταν δεν το κάνουν. Αυτό κάνει το Τοπικό SEO τόσο αποτελεσματικά όσο και οικονομικά.

Τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης μειώνονται. Στην πραγματικότητα, όλο και λιγότεροι άνθρωποι διαβάζουν τοπικές εφημερίδες. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι ορισμένες τοπικές εφημερίδες έχουν χάσει το 80% των αναγνωστών τους τα τελευταία 20 χρόνια.

Γιατί;

Επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο Διαδίκτυο για τις τοπικές ειδήσεις και πληροφορίες για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Οι τοπικοί πελάτες βασίζονται στο Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σου.

Αυτές τις μέρες οι άνθρωποι εξαρτώνται από το Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες για όλα τα είδη προϊόντων και υπηρεσιών. Εάν η επιχείρησή σου δεν βρίσκεται στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, θα χάσεις νέους πελάτες. Η εφαρμογή μιας ποικιλίας τοπικών στρατηγικών SEO για την επιχείρησή σου μπορεί να σε βοηθήσει να εμφανιστείς στο χάρτη του διαδικτύου και τους μελλοντικούς σου πελάτες να σε δουν!

 

Μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεων


How to visit us
Contact details