Μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεων (Local S.E.O.)

Cybert Advertisemet Team

Cybert Advertisemet Team

ΑΠΑΚΗΣ Ξενοφών

Αναλυτής Προγραμματιστής



Scroll Down
x_001_laptop_img




Cyber Advertisement Team

Μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεων (Local S.E.O.)


Οι τοπικοί πελάτες βασίζονται στο Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σου.

Ναι, ορισμένοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τυπωμένα τηλεφωνικά βιβλία, αλλά όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες για τις τοπικές επιχειρήσεις. Ακολουθούν μερικά στατιστικά στοιχεία:

  • Το 96% των ιδιοκτητών προσωπικών υπολογιστών διεξάγει τοπικές έρευνες.
  • Το 46% όλων των αναζητήσεων Google είναι τοπικές.
  • Το 64% των τοπικών πελατών χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης και καταλόγους ως τον κύριο τρόπο για να βρουν τοπικές επιχειρήσεις.
  • Ένα επιβλητικό 78% των τοπικών αναζητήσεων μέσω κινητών συσκευών οδηγεί σε αγορά εκτός σύνδεσης (επίσκεψη στο κατάστημα).


  • Σήμερα οι άνθρωποι εξαρτώνται από το Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες για όλα τα είδη προϊόντων και υπηρεσιών.

    Εάν η επιχείρησή σου δεν βρίσκεται στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, χάνεις νέους πελάτες.

    Η εφαρμογή μιας ποικιλίας τοπικών στρατηγικών SEO για την επιχείρησή σου μπορεί να σε βοηθήσει να εμφανιστείς στο χάρτη του διαδικτύου και τους μελλοντικούς σου πελάτες να σε βρουν!



    Το τοπικό μάρκετινγκ αναζήτησης είναι πολύ στοχευόμενο.

    Ο κορυφαίος λόγος για τοπική αναζήτηση είναι να βρείς μια συγκεκριμένη επιχείρηση. Ο δεύτερος συνηθέστερος λόγος είναι να βρείς ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Πολλοί ντόπιοι ερευνητές ψάχνουν για ένα συγκεκριμένο όνομα επιχείρησης, αλλά πολλοί που ψάχνουν δεν έχουν συγκεκριμένη επιχείρηση κατά νου όταν αρχίζουν το κυνήγι τους. Χρησιμοποιώντας τοπικές τακτικές αναζήτησης, μπορείς να τοποθετήσεις καλύτερα την επιχείρησή σου και να προωθήσεις τι πρέπει να προσφέρεις στους τοπικούς πελάτες όταν αναζητούν τον τύπο της επιχείρησής σου. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να συνδεθείς με έναν πιθανό πελάτη από όταν πραγματικά σε χρειάζεται.

    Τα υψηλότερα επίπεδα όλων των τοπικών καναλιών διαφήμισης

    Το τοπικό μάρκετινγκ τοπικών αναζητήσεων έχει υψηλότερο ρυθμό πωλήσεων από άλλες παραδοσιακές επιλογές διαφήμισης - έως και 50% μετατροπή. Αυτό σημαίνει ότι με την εμφάνιση της επιχείρησης στις τοπικές αναζητήσεις, θα μετατρέψεις έναν από  δύο ερευνητές σε πραγματικό πελάτη.

    Μεγάλη απόδοση της επένδυσης

    Σε αντίθεση με την παραδοσιακή διαφήμιση (π.χ. τοπικές εφημερίδες, φυλλάδια, διαφημιστικά μηνύματα κ.λπ.), με την Local SEO υπάρχει ελάχιστη σπατάλη. Φτάνεις στους δυνητικούς πελάτες σου όταν σε χρειάζονται - όχι όταν δεν το κάνουν. Αυτό κάνει το Τοπικό SEO τόσο αποτελεσματικά όσο και οικονομικά.

    Τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης μειώνονται. Στην πραγματικότητα, όλο και λιγότεροι άνθρωποι διαβάζουν τοπικές εφημερίδες. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι ορισμένες τοπικές εφημερίδες έχουν χάσει το 80% των αναγνωστών τους τα τελευταία 20 χρόνια.

    Γιατί;

    Επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο Διαδίκτυο για τις τοπικές ειδήσεις και πληροφορίες για τις τοπικές επιχειρήσεις.

    Οι τοπικοί πελάτες βασίζονται στο Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σου.

    Αυτές τις μέρες οι άνθρωποι εξαρτώνται από το Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες για όλα τα είδη προϊόντων και υπηρεσιών. Εάν η επιχείρησή σου δεν βρίσκεται στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, θα χάσεις νέους πελάτες. Η εφαρμογή μιας ποικιλίας τοπικών στρατηγικών SEO για την επιχείρησή σου μπορεί να σε βοηθήσει να εμφανιστείς στο χάρτη του διαδικτύου και τους μελλοντικούς σου πελάτες να σε δουν!



    Internet Marketing

    ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
     
    Οι ιστοσελίδες των πελατών μας σχεδιάζονται με εμπειρία  είκοσι ετών στο Internet Marketing και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες branding  και αποτελέσματα.
     
    Ζητούμενο δεν είναι μόνο δημιουργήσουμε απλά μια όμορφη ιστοσελίδα, άλλα ένα σύστημα που να παράγει αποτελέσματα για την επιχείρηση σου.
     
    Ο πρωταρχικός στόχος της κατασκευής της ιστοσελίδας σου  πρέπει να είναι η προσέλκυση εξειδικευμένων πελατών στην περιοχή σου  και η παρακίνηση τους να προγραμματίσουν μια συναλλαγή  ή να ρωτήσουν για τις υπηρεσίες σου.
     
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ δεν είναι μόνο περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σου, είναι περισσότεροι άνθρωποι που συνδέονται με την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο και τελικά δημιουργούν περισσότερες πωλήσεις .


    Μάθε περισσότερα

    -